Wednesday, May 12, 2010

"Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com"

saya mahu....(* sambil angkat kaki tangan keyboard seme...bende free sapa tak mo!!!)

ok syarat die sonang jer:-

1. Mestilah seorang Follower belog elissmie.com . Kalau bukan follower tidak layak untuk mendapatkan Watermark FREE ini. Kalo nak jugak, terpaksa lah jadi follower seumur hidup.hahahaha.

~ diriku: dan2 tu jugak saya dah jadik follower belog..ngeh..ngeh..ngeh..

2. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com "

~ diriku: in progress

3. Nyatakan nama belog , warna dan font yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Terhad kepada 2 font sahaja.Font pada Nama belog dan Copyright Reserved © tu.


watermark belog elissmie punyer

~ diriku: nama belog : mek-senyumsokmo
warna & font : ikut suke asalkan cantik (malu nk mintak lebih2..heheh)

4. Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:

http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html

http://elissmiejunior.blogspot.com

http://mieeliss.blogspot.com/


http://akulahbathroomblogger.blogspot.com/

~ diriku: done


5. Tinggalkan permalink pada comment box entry ini lah.

~ diriku: akan ku tinggalkan jejak n3 ini sekejap lagik

6. First Come First Serve.Bagi aku masa 2-3 hari bekerja yer untuk siapkan ok.Dan jangan lupa tinggalkan sekali alamat email anda yer untuk dihubungi.

~ diriku: Okes..TQ..muah...


Ok sapa2 berminat boleh ler terjah cepat2...

1 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok,sedang diusahakan :) jap lagi saya email.